046 - 247 114 - info@skanehobby.se

Radiostyrda bilar & Hobbybutik

0 0,00 kr

Traxxas svårighetsgrader

Ingen tidigare erfarenhet av radiostyrda bilar krävs. Bilmodellerna kräver ett minimum av installation, underhåll eller supportutrustning.

Tidigare erfarenhet av radiostyrda bilar rekommenderas. Bilmodellerna kräver en högre nivå av installation, underhåll eller supportutrustning.

Tidigare erfarenhet av radiostyrda bilar är obligatorisk. Bilmodellerna kräver mer detaljerade inställningar och / eller underhållsförfaranden med nödvändig supportutrustning. Dessa modeller har höga hastigheter och kräver erfaren körning.

Tidigare erfarenhet av radiostyrda bilar är obligatorisk. Bilmodellerna kräver mer detaljerade inställningar och / eller underhållsförfaranden med nödvändig supportutrustning. Dessa modeller har mycket höga hastigheter och kräver en ännu högre nivå av skicklig körkontroll

Endast för expertförare. Tidigare erfarenhet av nitrodrivna radiostyrda bilar krävs! Dessa bilmodeller, som har extrem hastighet och acceleration, är endast avsedda för expertförare.

Endast för expertförare. Tidigare erfarenhet av radiostyrda bilar krävs! Dessa bilmodeller är mycket stora, med hög hastighet och acceleration och kräver användning av LiPo-batterier! Dessa modeller är avsedda för avancerade användare som har erfarenhet, kunskap och mognad för att säkert använda och underhålla fordonet samt LiPo-batterisystemet gällande säkerheten för sig själva och andra.

Endast för expertförare. Tidigare erfarenhet med högeffekta radiostyrda bilar krävs! Dessa modeller har extrem hastighet och acceleration! De har vår högsta kvalifikationsnivå (10) och är endast avsedda för expertförare. Denna modell är inte avsedd att användas av barn eller minderåriga yngre än 16 år. För personer yngre än 16 år krävs övervakning av vuxen, under körning och underhåll.

Behöver du hjälp?

Tveka inte för att kontakta oss så hjälper vi er!

Tel: 046 – 247 114

info@skanehobby.se